OVER ONS

Onze jarenlange ervaring in het werven en selecteren van personeel, het doornemen van duizenden CV’s heeft geresulteerd in honderden tevreden klanten en personeelsleden.

Vanuit onze overtuiging van ons succes is K&S PersoneelsDiensten ontstaan. Als uitzendorganisatie zijn wij vooral actief in Zuid-Holland, in de regio Pijnacker, Bleiswijk en Berkel en Rodenrijs. Veel van onze klanten zijn bedrijven binnen de sector glastuinbouw, maar daarbuiten zijn wij ook actief in diverse andere sectoren, waaronder productie en facilitaire dienstverlening. Doordat wij in meerdere sectoren werkzaam zijn is onze portfolio dagelijks aan het groeien en voegen wij meerdere sectoren bij ons klantenbestand.

Ons Pools-Nederlands duo is de sleutel van ons succes. Met zowel kennis van de Poolse als Nederlandse arbeidsmarkt en de daarbij behorende wet en regelgeving bieden wij een complete oplossing voor elk arbeid gerelateerd vraagstuk.

Heeft u nog vragen? Wij kunnen ze beantwoorden in zowel Engels, Pools of uiteraard Nederlands.

Leer de mensen kennen die u helpen in het algehele recruitment proces en daarna.

SPECIALE AANBIEDINGEN

KACPER BUDZIŃSKI

Afgestudeerd aan de Marcinkowski High School No. 1 in Poznań, waarna hij een mbo-opleiding heeft afgerond in de sector Toerisme en recreatie. De eerste stappen op de arbeidsmarkt werden genomen als uitzendkracht, waar hij zich vanaf de bodem heeft opgewerkt in zowel administratieve processen en relatiebeheer. Dit resulteert in een ervaring van binnenuit en hierdoor weet hij alle ins en outs van het uitzendwerk. Deze ervaring van ruim 10 jaar binnen de uitzendbranche heeft hem de mogelijkheid gegeven om zijn eigen uitzendbureau te starten. Hij verwelkomt je graag bij K&S PersoneelsDiensten.

SANDER TENTY

Afgestudeerd aan de HBO Sport (HALO) is hij zijn professionele carrière gestart in de verzekeringssector, zowel bij Delta Lloyd en Aegon. Vanuit hier is hij terecht gekomen bij Direkt Uitzendbureau uit Rotterdam, om daar als intercedent aan de slag te gaan. Daar heeft hij de kneepjes van het vak geleerd. Na een half jaar werd hij vestigingsmanager van meerdere filialen in zowel Zoetermeer als Den Haag. Na twee jaar kreeg hij de mogelijkheid te gaan werken bij Personal Partners Europe B.V., waar hij zijn toekomstig compagnon, Kacper Budziński, leerde kennen. In de ruim 10 jaar dat zij samen hebben gewerkt is buiten een werk relatie ook een goede vriendschap ontstaan. Deze vriendschap heeft aan de wieg gestaan voor de beslissing samen K&S PersoneelsDiensten op te richten.