WERKNEMERS

Wij zijn blij dat u ons vertrouwt om u te helpen bij een belangrijke beslissing in uw leven, het vinden van een geschikte baan. Wij zullen alles voor u doen om u te begeleiden in de zoektocht naar een baan die bij u past. In de glastuinbouw, productie, facilitaire dienstverlening, of een hele andere sector – laat ons weten waar u interesse in heeft en wij doen de rest.

Bij ons bent u geen nummer, wij zien u juist als gelijkwaardige partner, wij gaan voor de persoonlijke aanpak en vinden wederzijds respect een van de belangrijkste aspecten van onze dienstverlening. Alles wat wij doen is volgens de standaarden van de Nederlandse wet en regelgeving en bijbehorende Cao’s. Wij zijn trots lid van de NBBU, de brancheorganisatie van meer dan 1200 uitzendondernemingen. K&S PersoneelsDiensten is uiteraard ook in het bezit van een SNA-keurmerk, wat staat voor het nakomen van al onze verplichtingen aan zowel belastingdienst als werknemers.

Uiteraard begrijpen wij dat het hebben van financiële zekerheid erg belangrijk is in de flexbranche. Hier staan wij voor garant en daarvoor selecteren wij ook uitsluitend partners die hier ook aan voldoen.

Wij begrijpen dat het vinden van werk niet altijd een makkelijke opgave is, daarom proberen wij u al uw zorgen te ontnemen. Als er toch vragen of uitdagingen zijn lossen wij die altijd samen op.

CERTIFICATEN