WERKGEVERS

Beste werkgever, wij begrijpen tijd is geld, wij bieden een totaaloplossing en zijn daarom de beste keus voor u. Ons streven is alle formaliteiten te reduceren tot een absoluut minimum. Wij werken lossen problemen direct op en staan bekend om onze korte lijnen. Onze jarenlange ervaring in de uitzendbranche is ons beste visitekaartje (hierover kunt u meer vinden in de Over ons pagina)

De kandidaten worden zorgvuldig voor u geselecteerd op de door u aangegeven criteria. Ons werk houdt niet op nadat de kandidaat bij u is geplaatst. Wij onderhouden nauw contact met zowel de kandidaat als u om zo de kwaliteit te waarborgen. En mocht dit niet zo zijn, ondernemen wij direct actie!

Tegenwoordig wordt vaak gezegd dat de arbeidsmarkt een werknemers markt is geworden. Vooral door de vele openstaande vacatures en de eisen die worden gesteld door potentiele kandidaten, werkgevers hebben problemen om vacatures op te vullen en een langdurige werkrelatie op te bouwen. Omdat wij als bedrijf heel dicht op de arbeidsmarkt staan kunnen wij op dit soort verschuivingen makkelijker reageren. De manier waarop wij werven voor onze vacatures en de omgang met de uitzendkrachten laat ons een stabielere relatie opbouwen, zodat u als onze klant hier optimaal profijt van heeft.

Dus als wij u kunnen ontzorgen op het gebied van arbeid en u zich weer volledig wilt kunnen focussen op andere zaken, neem contact met ons op!

CERTIFICATEN